Om Sør-Varanger Fotoklubb

Sør-Varanger fotoklubb ble stiftet like før jul i 1970, og er en klubb for fotointeresserte, enten du er på amatørnivå eller profesjonell.

De fleste  fotograferer nå med digitale kameraer, men vi ønsker alle fotografer i klubben velkommen uansett hvilke kameraer de bruker. På alle møtene presenterer vi forskjellige temaer innen fotografi og konkurransen månedens bilde er fast innslag.

Sør-Varanger fotoklubb tilrettelegger aktiviteter som turer, fotoutstillinger, kurs, konkurranser og noen ganger arrangerer klubben også lengre reiser. Initiativ og tidspunkter for slike aktiviteter er hovedsaklig etter medlemmenes ønsker og kunngjøres på de faste møtene.

Det sosiale vektlegges høyt i klubben og på møtene. Derfor har vi alltid nytrukket kaffe og noe å bite i på møtene.

Alle som interesser seg for fotografi er hjertelig velkommen på møtene våre. Også de som ikke er medlemmer ennå.

Vi håper at møtene er et sted for hyggelige sammenkomster hvor man også kan få utvide kunnskapene om fotografering og fotoarbeide.

 

Vedtekter

VEDTEKTER for Sør-Varanger Fotoklubb Navn Foreningens navn er SØR-VARANGER FOTOKLUBB Formål Være bindeledd mellom fotointeresserte i Sør-Varanger Arbeide med å spre kunnskap om fotografering og fototeknikk Arbeide med å skape glede og inspirasjon ved fotografering og fotoarbeid Det bør arrangeres minst 10 sammenkomster hvert år Medlemsskap Foreningen er åpen for alle. Medlemsskapet gjelder fra og …

Vis side »