«

»

apr 26

Utstilling

Fotoklubben planlegger  en utstilling med bilder av medlemmene. Vi er i kontakt med biblioteket og har fått muligheten å lage en utstilling der i november 17.
Alle medlemmer kan velge ut 4 bilder, mens styret forbeholder seg å velge ut 2 av dem for utstillinga. Selv om det først er i november, ønsker vi å komme i gang nå, slik at vi helst har valgt ut bildene før sommerpausen. Gjerne kom innom med bildene til maimøte, så håper vi at vi allerede i juni kan velge ut bildene. Dersom du ikke kan komme til neste møte kontakt en av oss i styret, så kan du evtl. sende bilder per mail.
Til høst skal vi skrive ut og montere bildene. Alle som er med kan etter utstillinga beholde bildene. Dersom bilder blir solgt så gar det et lite beløp til fotoklubben for å dekke materialkostnadene, resten kan fotografene beholde selv.